Apua arkeen sinulle ja ikääntyvälle läheisellesi

”Omaiselle omien vanhempien sairastelu ja heikkeneminen on raskasta henkisesti. Ikääntyvän asioiden hoito ja seuran pitäminen hänelle on ollut meille ajankäytöllisestikin iso asia.” – Palaute asiakkaalta

Yritykseni tarjoaa ammattitaitoista tukea ikäihmisen kotona asumiseen ja selviytymiseen sekä omatoimisuuden säilyttämiseen. Toimintani on kaupunkien/kuntien hyväksymää sosiaalihuoltopalvelua, jota ohjaavat palvelusuunnitelma ja -sopimus. Toimimme mm. Hyvinkään, Hausjärven, Mäntsälän, Riihimäen, Kärkölän, Jokelan ja Kirkkonummen alueilla. Palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.

Yhdessä hyvä tulee!

Päivät kotona tai hoivakodissa voivat olla pitkiä ja yksinäisiä ja erilaiset elämäntilanteen muutokset, kuten muistisairaus, puolison menetys, muutto, sairaalasta kotiuttaminen tms. voivat hankaloittaa arkea ja synkentää mieltä.

Voimme viettää hänen kanssaan virikkeellistä aikaa esimerkiksi keskustellen, yhdessä lukien, ruokaa laittaen, ulkoillen .

Tarvittaessa lähdemme yhdessä kauppaan, saatamme myös pistäytyä mukavassa paikassa pullakahvilla ostoksien yhteydessä, toiveiden mukaan. Näin saamme virikkeitä päivään ja myös pientä aivojumppaa.

Myös asiointi käynnit onnistuvat kuten lääkäri, apteekki yms. Voimme auttaa selvittelemään ikääntyvän läheisesi virastoasioita, kuten tukipalveluiden ja Kela-korvausten saamista.

Tarjoamme hänelle keskusteluapua silloin, kun elämäntilanne tuntuu vaikealta ja mieli on maassa. Asioiden käsittely perheen ulkopuolisen henkilön kanssa voi auttaa purkamaan tuntoja ja kohottaa mielialaa niin, että arki tuntuu taas mielekkäältä.

Ikääntyminen on luonnollinen osa elämää. Ansaitsemme kaikki hyvän, turvallisen ja onnellisen vanhuuden.

Ota rohkeasti yhteyttä 044 973 95 94/ Maarit tai laita s.postia maarit (at) hetkiaikaa.fi niin kartoitamme tarpeenne ja käymme läpi yhdessä läheisesi kanssa minkälaista palvelua juuri hän kaipaa.

Seuraa ajankohtaisia uutisiani

Ikäihmisten kammarin Facebook