Hetki Aikaa

Pidämme huolen turvallisuudesta

Käytämme aina asiakkaiden kanssa asianmukaisia suu-nenäsuojaimia sekä kertakäyttökäsineitä. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.

Palvelun tilaaja saa lyhyen yhteenvedon käyntimme jälkeen tekstiviestillä.

Hoivalahjakortti 

Hoivalahjakortin avulla voit antaa ikäihmiselle hetken kiireetöntä aikaa luotettavan ja turvallisen ihmisen kanssa esimerkiksi ulkoilun, kaupassa käynnin tai vain kiireettömän jutustelun merkeissä. Lahjakortti mahdollistaa myös hoivapalvelun kokeilun matalalla kynnyksellä.

Lahjakortti on voimassa 6 kk.

Hoivapalvelua tarjoamme tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla: Hyvinkää, Nurmijärvi, Vantaa, Espoo ja lähikunnat.

Joillain paikkakunnilla palveluaikoja on saatavilla rajoitetusti, joten olethan yhteydessä ja varmistat tilanteen.

Ikäihminen – mitä tämä tarkoittaa Sinulle?

Saat luotettavan ja turvallisen ihmisen, jonka kanssa voit viettää yhdessä aikaa esimerkiksi keskustellen, lukien tai ulkoillen.

Tarvittaessa lähdemme yhdessä kauppaan ja saatamme pistäytyä mukavassa paikassa pullakahvilla ostoksien yhteydessä, toiveiden mukaan.

Lähiomainen – mitä tämä tarkoittaa Sinulle?

Lahjakortin avulla voit antaa Sinulle tärkeälle ihmiselle kaikkein arvokkaan lahjan: aikaa turvallisessa ja luotettavassa seurassa. Lahjaksi annetun ajan voimme viettää ikäihmisen kanssa niitä asioita tehden, joista tiedät ikäihmisen pitävän, kuten esimerkiksi yhdessä ulkoillen tai lukien.

Voit antaa hoivapalvelun myös yhteislahjana sisarusten kesken vanhemmillesi tai isovanhemmillesi. Tällöin jokainen voi ostaa lahjakorttina tietyn määrän tunteja ja vähentää kyseisen tuntimäärän myöhemmin kotitalousvähennyksenä omassa verotuksessaan.

Esimerkkejä siitä, mitä voimme tehdä ikäihmisen kanssa kertaluontoisesti:

Otathan yhteyttä ja varmistat, että palvelu on toteutettavissa haluamallasi paikkakunnalla.

044 973 9594