Hoivapalvelut Hyvinkää, Nurmijärvi, Kirkkonummi ja lähikunnat. Hoivaa, huolenpitoa ja hyvinvointia Sinulle tai läheisellesi.

Apua arkeen Sinulle tai ikääntyvälle läheisellesi

”Omaiselle omien vanhempien sairastelu ja heikkeneminen on raskasta henkisesti. Ikääntyvän asioiden hoito ja seuran pitäminen hänelle on ollut meille ajankäytöllisestikin iso asia.” – Palaute asiakkaalta

Hetki Aikaa tarjoaa ammattitaitoista tukea ikäihmisen kotona asumiseen ja selviytymiseen sekä omatoimisuuden säilyttämiseen. Toiminta on kaupunkien ja kuntien hyväksymää sosiaalihuoltopalvelua, jota ohjaavat palvelusuunnitelma ja -sopimus.

Hoivapalvelut – Yhdessä hyvä tulee

Päivät kotona tai hoivakodissa voivat olla pitkiä ja yksinäisiä, ja erilaiset elämäntilanteen muutokset, kuten muistisairaus, puolison menetys, muutto tai sairaalasta kotiuttaminen, voivat hankaloittaa arkea ja synkentää mieltä. 

Vietämme yhdessä virikkeellistä aikaa esimerkiksi keskustellen, yhdessä lukien, ruokaa laittaen tai ulkoillen. Tarvittaessa lähdemme yhdessä kauppaan ja saatamme pistäytyä mukavassa paikassa pullakahvilla ostoksien yhteydessä, toiveiden mukaan. Näin saamme päivään virikkeitä ja pientä aivojumppaa. Myös asiointikäynnit lääkäriin ja apteekkiin onnistuvat. Lisäksi voimme auttaa selvittelemään ikääntyvän läheisesi virastoasioita, kuten tukipalveluiden ja Kela-korvausten saamista. Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Tarjoamme keskusteluapua silloin, kun elämäntilanne tuntuu vaikealta ja mieli on maassa. Asioiden käsittely perheen ulkopuolisen henkilön kanssa voi auttaa purkamaan tuntoja ja kohottaa mielialaa niin, että arki tuntuu taas mielekkäältä.

Veloitukseton tutustumiskäyntimme ei velvoita Sinua mihinkään

Tilaa tutustumiskäynti 044 973 95 94 / Maarit tai laita sähköpostia maarit (at) hetkiaikaa.fi niin olen yhteydessä Sinuun.

Video: Anne Virtanen, 360 journalismia – Haaga-Helia

Seuraa ajankohtaisia uutisiamme

Hetki Aikaa Facebookissa