Hyvää oloa ja hyvinvointia luonnonmukaisilla tuotteilla ja rentouttavilla hoidoilla

Tervetuloa tutustumaan luonnonmukaisiin hoitomuotoihin, löytämään itsesi tunteiden avulla ja voimaan hyvin!

Olen hoidattanut itseäni monia vuosia niin erilaisilla kehohoidoilla kuin ravintolisilläkin hyvin tuloksin. Voin lämpimästi suositella eri hoitomuotoja.

Tunteet ja niiden tunteminen ovat olleet osa minun elämänpolkuani, samoin erilaiset luonnolliset hoitomuodot, ovat olleet tärkeä osa matkaani. Muutamia niistä olen ottanut myös omaan palveluntarjontaani.

Lapsuudessa syntyneinä traumoinani ovat olleet julkinen puhuminen ja kirjoittaminen, jotka nyt kuitenkin olen kääntänyt voitokseni. Tähän pisteeseen pääseminen on ollut pitkä taival, välillä kuoppainenkin. Tarinani voit lukea kuka minä olen -sivulta.

Tuotteet

Tuotteita, joita suosittelen ja myyn, ovat Bemer-terapialaite sekä FitLine-ravintolisät ja BeautyLine-ihonhoitotuotteet. Tuotemerkit ovat omalla innovatiivisuudellaan paljon edellä muita.

Bemer-laitteesta kerron mielelläni lisää ja tulen myös  laitetta esittelemään. Olethan yhteydessä!

Voit ostaa ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita verkkokaupastani. Myyn tuotteita myös henkilökohtaisesti ja tulen niitä mielelläni esittelemään.

Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta, mutta suosittelen ottamaan minuun yhteyttä maarit(at)hetkiaikaa.fi tai soittamalla numeroon 044 973 95 94, jotta voimme yhdessä miettiä sinulle parhaiten sopivat tuotteet.

Ja jos liityt kanta-asiakkaaksi, saat tuotteet -20–30% edullisemmin. Kerron mielelläni tästäkin vaihtoehdosta. Ota rohkeasti yhteyttä!!

Soita 044 973 95 94 / Maarit