Ravintolisät

Voit ostaa ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita verkkokaupastani.

 

Ravintolisien käytöstä, terveellisen ruokavalion lisänä on kiistelty asia mediassa. Itse olen työskennellyt ravintolisien kanssa jo kohta 15 vuoden ajan ja tiedän että kun solut saavat ravintoa ja happea, energia soluissa lisääntyy ja tapahtuu kehossa muutoksia. Miten se kullakin näkyy tai tuntuu, on yksilöllistä ja riippuen ravinteiden puutoksista, imeytyväisyydestä yms.

Ravinteiden riittämätön saanti saattaa aiheuttaa puutteita johtuen maaperän köyhyydestä, ruoka-aineiden tehotuotannosta, raffinoidusta ruuasta, hektisestä elämästä, stressistä, suoliston imeytymishäiriöissä, lääkkeistä yms. Myös ikäihmisten (65 +) ravinnonsaanti saattaa olla heikentynyt, johtuen monista asioista, kuten ruokavalio koostuu pelkästään vaimisruuista, lääkityksestä, vähäisestä syömisestä yms. Olisi hyvä tehdä ravitsemustila mittaus MNA testin avulla. Voit lukea lisää Gerontologisesta ravitsemuksesta heidän sivuiltaan.

Ravintoaineet ovat elimistölle välttämättömiä aineita, joilla kullakin on omat tehtävänsä.

Saksalaiset FitLine-ravintolisät ovat helppokäyttöisiä, juotavia ja vielä kaiken lisäksi hyvänmakuisia. Ne eivät sisällä synteettisiä vitamiineja tai kivennäisaineita. Makeutukseen käytetään kasviksien ja hedelmien omaa hedelmäsokeria tai steviaa.

Ohessa linkki maahantuojan sivuilta. Suomessa tuotteita valvoo Evira.

Optimaalisetti varmistaa tärkeiden vitamiinien, kivennäisten ja hivenaineiden päivittäisen saannin. Tuotesarjaan kuuluu myös lisätuotteita erityistilanteita varten (lapset, urheilijat, kuntoilijat, painonhallinta, vaihdevuodet jne). Nämä ravintolisät eivät ole lääkkeitä, eivätkä paranna sairauksia, mutta voivat helpottaa oireilua. Ilman kokeilua et voi tietää, onko niistä sinulle apua, siksi kannattaa kokeilla. Kysy lisää optimaalisetistä ja miten saat sen edullisemmin puh. 044 973 95 94/ Maarit

Voin lämpimästi suositella.

Enemmän energiaa elämään!

 

 

 

 

FitLine-ja-PM-Finnland-006-s