Voit ostaa ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita verkkokaupastani. Myyn tuotteita myös henkilökohtaisesti ja tulen niitä mielelläni esittelemään.

Voit tilata tuotteita suoraan verkkokaupasta, mutta suosittelen ottamaan minuun yhteyttä maarit(at)hetkiaikaa.fi tai soittamalla numeroon 044 973 95 94, jotta voimme yhdessä miettiä sinulle parhaiten sopivat tuotteet.

Liity kanta-asiakkaaksi, saat tuotteet -20–30% edullisemmin. Kerron mielelläni tästäkin vaihtoehdosta. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Ravintolisät

Ravintolisien käytöstä, terveellisen ruokavalion lisänä on kiistelty asia mediassa. Itse olen työskennellyt ravintolisien kanssa jo 8 vuoden ajan ja tiedän että kun solut saavat ravintoa ja happea, energia soluissa lisääntyy ja tapahtuu kehossa muutoksia. Miten se kullakin näkyy tai tuntuu, on yksilöllistä ja riippuen ravinteiden puutoksista, imeytyväisyydestä yms.

Ravinteiden riittämätön saanti saattaa aiheuttaa puutteita johtuen maaperän köyhyydestä, ruoka-aineiden tehotuotannosta, raffinoidusta ruuasta, hektisestä elämästä, stressistä, suoliston imeytymishäiriöissä, lääkkeistä yms.

Ravintoaineet ovat elimistölle välttämättömiä aineita, joilla kullakin on omat tehtävänsä.

Saksalaiset FitLine-ravintolisät ovat helppokäyttöisiä, juotavia ja vielä kaiken lisäksi hyvänmakuisia. Ne eivät sisällä synteettisiä vitamiineja tai kivennäisaineita. Makeutukseen käytetään kasviksien ja hedelmien omaa hedelmäsokeria tai steviaa.

Ravintolisät ovat valmistettu viimeisempien standardien mukaisesti ja niiden imeytyväiyys on huippuluokkaa (90-95 %). Ravinteiden siirtokonsepti (NTC®) kuljettaa ravinteet sinne missä niitä eniten tarvitaan ja juuri silloin kun niitä tarvitaan, aina solutasolle asti. Sertifioidut valmistusmenetelmät takaavat tasaisen korkean laadun ja ehdottoman puhtauden ravintolisissä.

NGP® (ryhmävaikutteisia aineita sisältävät tuotteet) avulla ne ovat suunniteltu ja valmisteltu niin, että kaikissa valmisteissa on juuri ne vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka tarvitsevat toisiaan imeytyäkseen parhaiten. Tuotteet ovat jauheita, jotka sekoitetaan veteen, jolloin ne imeytyvät todella tehokkaasti verrattuna esim. tabletteihin tai kapseleihin. Kaikki tuotteet ovat vesiliukoisia tai muutettu vesiliukoisiksi, jolloin et voi saada niitä elimistöösi liikaa.

GMP on tämän hetken nykyaikaisin laatu- ja puhtausstandardi, jolla taataan tuotteiden turvallisuus. Ravintolisävalmisteista vain noin 5 % toteuttaa tämän vapaaehtoisen tarkistuksen. Tuotteet ovat tämän taustan perusteella hyväksytty yli 40 maassa. Tuotteet valmistetaan Saksassa lääketehtaassa ja ne ovat Sveitsin vitamiini-instituutin sekä Kölnin valtuutetun doping-tutkimuslaboratorion jatkuvan vapaaehtoisen valvonnan alla. Suomessa tuotteita valvoo Evira.

Optimaalisetti varmistaa tärkeiden vitamiinien, kivennäisten ja hivenaineiden päivittäisen saannin. Tuotesarjaan kuuluu myös lisätuotteita erityistilanteita varten (lapset, urheilijat, kuntoilijat, painonhallinta, vaihdevuodet jne). Nämä ravintolisät eivät ole lääkkeitä, eivätkä paranna sairauksia, mutta voivat helpottaa oireilua. Ilman kokeilua et voi tietää, onko niistä sinulle apua, siksi kannattaa kokeilla. Kysy lisää optimaalisetistä ja miten saat sen edullisemmin puh. 044 973 95 94/ Maarit

Voin lämpimästi suositella.

Enemmän energiaa elämään!

FitLine-ja-PM-Finnland-006-s